Ateliere de întroducere în NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ

nmg

jporneşte de la originea, cauza bolilor

Este oare ceva mai important decât cunoaşterea?

Trăim o viaţă întreagă în corpul nostru şi nu ştim ce înseamnă cancerul, depresia, diabetul, osteoartrita, eczema, alergia…etc. Cultura noastră generală ar trebui să cuprindă această cunoaştere! A înţelege legile naturii înseamnă a ne înţelege natura umană! Cunoaşterea înseamnă putere! Puterea de a fi conştient de responsabilitatea alegerilor pe care le facem!  Felul în care privim lumea este cel care ne determină calitatea vieţii. Principalul motiv pentru care suntem atât de speriaţi de boală este faptul nu ne cunoaştem modul în care funcţionează propriul corp. Nu boala este cea care ne ucide, ci epuizarea şi frica. Doar prin implicarea responsabilă şi conştientă putem trăi într-o familie sănătoasă, într-o societate sănătoasă.

Conştientizarea este cheia pentru rezolvarea stărilor emoţionale distructive şi, implicit, pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Până şi bolile declarate de medicina alopată ca fiind nevindecabile (boli autoimune –  sclerodermita, scleroză multiplă, vitiligo, psoriazis, Hashimoto, osteoporoza) pot fi vindecate dacă persoana înţelege şi rezolvă cauza acestora. Înţelegând cum functioneaza corpul (organismul) nostru, va dispare frica de boală, dar şi  obsesia de a lua medicamente fără discernământ.

Oricărui terapeut,  medic, indiferent de specializarea pe care o are, îi sunt utile informaţiile primite în cadrul acestui atelier, deoarece poate stabili cu exactitate în care dintre fazele bolii se află pacientul său, astfel având posibilitatea de a-l ajuta să-şi înţeleagă şi rezolve problemele de sănătate

Atelierul este un pas mare în dezvoltarea personală a celor ce doresc îşi asume responsabilitatea pentru tot ceea ce li se întâmplă în viaţă, ieşind din rolul de victimă. Iar Noua Medicină Germanică este abecedarul acestui proces de conştientizare. Atelierul reprezintă primul pas pe care îl poate face orice om în înţelegerea propriului corp, indiferent de studiile sau de profesia pe care o are.

imageTRAINER: Mihaela Alexandru, psiholog, formator si consilier acreditat A.N.C/CNFPA. A urmat în anul 2011 cursul intensiv de Noua Medicină Germanică susţinut de ing. Helmut Pilhar.

Programul atelierului – Modul I (durata: două zile) Timp de două zile participanţii vor afla informaţiile de bază. Programul celor două zile se poate DESCARCA AICI

Programul atelierului – Modul II (durata: două zile). Pe baza cunoştinţelor dobândite în primul modul, cei care doresc înţeleagă,  pe lângă tulburările de sănătate de la nivelul organelor, şi cele de la nivel psihic, sunt invitaţi la Modulul II, unde vor primi informaţii într-o nouă perspectivă despre : Mania şi depresia | Tulburarea bipolară  | Astmul bronşic | Astmul laringian|  Mitomania | Nimfomania | Anorexia | Bulimia | Autismul | Paranoia |  – respectiv despre Psihoze/Constelaţii  din perspectiva Noii Medicini Germanice. Programul celor două zile se poate DESCARCA AICI.

Noua Medicină Germanică în primul rând este o metodă de vindecare a bolii prin conştientizare, dar poate fi considerat şi ca un instrument profilactic. Este mult mai uşor prevenim decât reparăm sau să vindecăm. Atelierul este interactiv, în care participanţii primesc fişe de lucru, sunt implicaţi direct în procesul de învăţare. Este un atelier foarte bogat în informaţii noi. De fapt, este un curs de învăţare transformat în atelier, deoarece implicarea participanţilor are rezultate mult mai bune decât simplă receptare a informaţiilor. Participanţii beneficiază de: suport de atelier cu informaţiile importante; fişă de lucru; material în format electronic; coffee break; consiliere gratuită într-o problemă punctuală (maxim 20 minute). Se organizează tombolă şi, în funcţie de numărul de participanţi, se oferă unul sau două premii (cărţi). În perioada care urmează vom afisa oraşele unde vor avea loc ateliere NMG!

 Pentru alte detalii şi înscriere  contactati-ne prin formularul de contact sau telefonic.