RECALL HEALING® – seminarii cu Dr. Gilbert Renaud din Canada

edddddddddddd-1

Vă anunțăm cu bucurie că Dr. Gilbert Renaud revine în România la sfârsitul lunii noiembrie 2019, de data aceasta la Bucuresti

Seminariile care urmează să aibă loc in noiembrie – decembrie 2019:

  • Nivel I: 29 noiembrie – 01 decembrie 2019
  • Terapie Live, eveniment special de cate o zi: 03 si 04 decembrie  2019 
  • Nivel II – 06 – 08 decembrie 2019

Pentru detalii contactaţi-ne sau inscrieti-va la noutăti in dreapta sus a paginii si veti fi anuntat prin email despre noutatile care urmează să aiba loc. 

24862641_10210715327699778_2045443451488087773_n

Recomandăm seminariile Recall Healing® tuturor celor care sunteţi deschişi spre a trece dincolo de ceea ce se vede în viaţă …

Dr. Gilbert Renaud, consultant/terapeut în Montreal, folosește metodele Recall Healing, Total Biology, Deprogramarea biologică, ajutând oamenii să se recupereze. Cu Dr. Claude Sabbah (creatorul și dezvoltatorul metodei Total Biology), mai târziu cu Gérard Athias (Biopsychogenealogy and Biology of Physiology) având o experiență de 35 de ani de cercetare și practică în domeniul terapiilor holistice, a dezvoltat un sistem complet, cu diverse traininguri, seminarii și ateliere numite „Recall Healing”.

Cu o vechime medicală holistică de 35 de ani, are propriul sistem și este mult așteptat în întreaga lume. În 9 țări, printre care începând din toamna anului 2015, și în România are seminarii, workshopuri în fiecare an, unde la mii de oameni a oferit deja metoda Recall Healing, care le permite oamenilor să-și dezvăluie conflictele emoționale suprimate în timpul vieții, oferind totodată o soluție pentru o viată sănătoasă.
În România avem ocazia de a invăta de la el de timp de 2 ani, participând deja sute de oameni la o serie de seminarii Recall Healing.

Metodele lui Gilbert Renaud PhD au o eficacitate extraordinară, care se pot aplica imediat şi care ne ajută să înţelegem: cauza bolii şi motivul profund care provoacă simptome sau un model de comportament, care ne cauzează o adevărată tortură, revinind ciclic în viaţa noastră. Veţi afla de ce nu se pot depăşi toate aceastea prin voinţă si ce e de făcut pentru a ieși din acest cerc vicios…!
Aveţi ocazia să obţineţi acum aceste informaţii! Faceţi pentru voi şi pentru familia voastră!

Recall Healing este o metodă de autocunoaştere, cu ajutorul căreia putem înţelege oricare situaţie de viaţă, inclusiv problemele de învăţare la copii, cauzele emoţionale care stau în spatele bolilor şi comportamentelor, primind răspuns inclusiv şi la problemele care derivă din relaţiile de cuplu, de parteneriat.

O boală nu este exterioară, ea n-ar putea să apară dacă nu ar exista un punct de sprijin undeva în trecut, un ancoraj în arborele genealogic. Arborele genealogic nu aparţine trecutului, ci trăieşte în noi şi de nenumărate ori, total inconştient, suntem influenţaţi de unele evenimente (trăiri) familiale anterioare, apar aceleaşi situaţii de viaţă generaţii la rând, deseori viaţa noastră fiind influenţat de secretele nespuse în familie, acestea influenţând nu numai psihicul, ci şi corpul, în egală măsură, şi, prin urmare, sănătatea.

Nivelul I

  • NIVEL I Recall Healing®: aduce la lumină o înțelegere profundă a cine suntem cu adevărat din punct de vedere biologic și ne oferă acces la un nou nivel de conștiență. 
    Cele mai adânci conştientizări a programelor blocate în noi și repetarea lor ciclică în cursul vieţii, identificarea răspunsurilor la „DE CE”-urile care apar în noi de-a lungul anilor, conştientizând cauzele …. această întelegere ne oferă Nivel I.

Recall Healing® repezintă lucrarea lui de o viață, fiind inspirat de Dr. Sabbah și munca Dr. Ryke Geerd Hamer. Este un metodă de autocunoaștere, prin care putem înțelege orice situație de viață, cauzele emoționale și conexiunile lor din spatele bolilor si comportamentelor. Metoda examinează relația noastră cu noi înșine, precum și cu alții (familia, partenerul de viață, colegii noștri, prietenii noștri), descoperând contradicțiile interioare, iar – prin descoperirea și rezolvarea lor ajută persoanele interesate să obțină o mai bună calitate a vieții. A şti cum funcţionează corpul fizic, cum este influenţat de trăirile noastre repetate, cum interpretează creierul trările noastre emoţionale şi ce decizii ia pentru a ne salva viaţa… este dovada înţelepciunii. Vom putea primi răspuns la întrebările: „De ce ne îmbolnăvim”?,  „Ce rol are boala în viața noastră?”, „Bolile oare chiar se moștenesc?”, „Cum pot opri transmiterea bolilor către urmașii mei?”.  Asigurăm traducerea prezentării din l.engleză în l. română, precum şi suport de seminar în l. română. Vă aşteptăm cu drag! Trimiteţi aceste informaţii/video/ persoanelor care stiţi că au nevoie! Mulţumim.

Este foarte important sa devenim conștienți de ceea ce purtăm în noi înșine – acesta este primul pas spre o nouă viață, pentru a  împlini ceea ce suntem cu adevărat. La acest seminar vom înțelege cauzele din spatele diferitelor boli și situații de viață, astfel ajungem să ne putem trăi, în sfârşit, viața noastră proprie, şi nu doar să supravieţuim. Cunoaşterea adevărată eliberează!  

Vă recomandăm cartea „Piramida Sănătății”, reprezintând o șansă extraordinară pentru toți cei care au o minte deschisă, dornică de cunoaștere și sătulă de limitări.

Pentru alte detalii şi înscriere contactati-ne prin formularul de contact sau telefonic.

Informaţiile oferite pe această pagină servesc unor scopuri educaţionale şi sub nici o formă pentru a diagnostica sau a trata orice stare de sănătate sau simptome şi nu substituie sfaturile unui cadru medical format.