„Piramida Sănătăţii”

Piramida SanatatiiCartea „Piramida Sănătăţii”, (cu peste 300 de pagini), tradusă şi în limba română, cuprinde numeroase traume și conflicte emoționale/fizice/biologice, care se ascund în spatele a peste 800 de boli și comportamente. Reprezintă o șansă extraordinară pentru toți cei care au o minte deschisă, dornică de cunoaștere și sătulă de limitări.

Este o oportunitate pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a înțelege cum funcționează și cum se intercondiționează reciproc psihicul, creierul și corpul fizic, cartea fiind un instrument puternic de conștientizare a ceea ce se ascunde în spatele bolilor.  

Informaţiile preţioase strânse de Dr. Gilbert Renaud  în zeci de ani de experienţă în servirea umanităţii şi a sănătăţii ne restructurează înţelegerea privind stilul de viaţă şi ne dă posibilitatea de a putea conştientiza şi alege starea noastră emoţională şi mentală. Fiecare om care îşi doreşte să trăiască sănătos şi armonios ar trebui să aibă acces la această carte pentru că este o capodoperă psihosomatică.

Poate undeva…te regăsești in zecile de exemple date în paginile acestei cărți, astfel poți face pașii conștienți mai departe, construind viața ta unică, în lumina cunoașterii, poti rescrie fluxul vietii și contribui activ la împlinirea viselor tale. Citește și bucură-te de minunea trezirii la o nouă etapă a înțelegerii. (Dr. Cristina Venter – medic).

Cartea este disponibilă pentru cei care doresc să lucreze – cu grijă – la emoţiile din spatele afecţiunilor și comportamentelor. Cartea și seminariile împreună oferă o imagine amplă despre metoda Recall Healing® (detalii AICI),  Pentru intrebări/comandă contactaţi-ne.